TopzMall: Promosi Hebat Aidilfitri Potongan Sehingga 80%

TopzMall adalah satu platfom beli-belah atas talian yang ditubuhkan di Malaysia dan kini sedang mengadakan jualan raya – Ramadan Sale dengan pelbagai promosi menarik. 

Pembeli boleh mendapatkan barangan seperti Hamper Raya, Set Hadiah Raya, barangan dapur dan rumah, barangan ibu dan anak, barang elektronik dan gajet – semuanya dengan harga istimewa dan promosi hebat seperti diskaun sehingga 80% dari kedai-kedai di TopzMall.

Antara kedai-kedai top di TopzMall yang mengambil bahagian adalah Fu Wang, G&G Century, Cubiloxe, Hei Hwang, Vivo, XiaoMi, Himo, JBL, Yunteng, Philips, Panasonic, Morphy Richards, Tefal, My Lovely Baby, VTech Toys Malaysia, Biosilk dan banyak lagi.

Selain daripada itu, pembeli juga boleh dapatkan baucer Shipping Percuma iaitu subsidi dari TopzMall untuk lebih penjimatan. Semuanya tanpa had minimum pembelian.

Syarat Subsidi Baucer Shipping Percuma:

  • Shipping Voucher tidak lebih RM5 Tanpa Minimum Pembelian
  • Boleh digunakan untuk semua produk dan barangan
  • Sah dari 29 Mac – 18 April 2023 sahaja

Pengguna Baru – Cara Tebus Baucer:

  • Langkah 1: Layari https://bit.ly/3Smi2eW & Daftar
  • Langkah 2: Pergi ke [ME > My Voucher] Masukkan kod [RAMANDAN23] & Tebus
  • Langkah 3: Baucer akan ditolak secara auto semasa pembayaran

Antara promosi-promosi menarik yang korang tak boleh lepaskan adalah seperti kategori Home & Living yang menawarkan diskaun sehingga 83%, termasuklah Produk Baru Dreame iaitu M12 Wet & Dry Vacuum yang datang dengan harga pengenalan RM2,599 (https://bit.ly/3n05dw9)

Bagi kategori Kitchen Appliance korang boleh shopping barangan seperti Tefal Air Fryer 0.8L – dari serendah dari RM282, Philip Cooker 2100W dari serendah dari RM194 dan Morphy Richards Food Dehydrator 8L dari serendah dari RM335. Ada yang menawarkan diskaun sehingga 71% tau. Rambang mata duk browse produk hehe.

Untuk barangan khas Mum & Babies ada diskaun sehingga 68% merangkumi produk popular seperti My Lovely Baby x Hauck Skootie dari serendah dari RM189 dan VTech Toy dari serendah dari RM39.90.

Peminat barangan Gadget & Electronic pun jangan lepaskan diskaun hebat ni sehingga 37%. Produk terbaru yang paling dinanti-nantikan tentunya Vivo Smartphone V27 12+256GB 5G (Early bird promo 31 Mac 2023 https://bit.ly/3K1O9P8).

Manakala untuk set hadiah raya pula ada terdapat pelbagai pilihan Raya Hampers & Gift Sets dengan harga yang sangat-sangat berpatutan. Untuk Raya Hampers harga bermula dari RM79 (diskaun sehingga 54%) dan Raya Gift Sets harga bermula dari RM69 (diskaun sehingga 35%).

Korang boleh la cari macam-macam jenis hampers dan hadiah ada dari macam-macam jenama terkenal. Sesuai sangat nak bagi kat kawan-kawan atau sebagai corporate gift.

Jangan tunggu lagi, sebab promosi Ramadan Sale ini berlangsung hanya dari 29 Mac – 18 April 2023 sahaja. Lekas shopping di TopzMall sekarang!

Pautan Media Sosial:
Website: https://topzmall.com/ 
Facebook: https://www.facebook.com/topzmallofficial 
Instagram: @topzmall 
Yippi: https://getyippi.com/r/topzmall 

#TopzMallRamadanSale2023 #TopzMall #Ramadan #Ramadan2023 #RamadanSale #RamadanSale2023 #Raya #Ray2023 #HariRaya2023 #SalamAidilfitri #Aidilfitri #RayaHamper #RayaGift #Kurma #Groceries #Homeandliving #Kitchenappliance #MumandBabies #Electronic #Gadgets #Discount #FreeShipping #ShippingVoucher #ExclusiveDeal #Promotion #SpecialOffer #TopzPlus #TopzPlusMember #TopzPlusMemberPrice #TopzPlusMemberExclusive #Vivo #VivoMalaysia #VivoV27 #Dreame #DreameMalaysia #DreameM12 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate ┬╗