review produk

Kieslect: Smartwatch Bergaya Dan Mesra Pengguna Pada Harga Minimal

Adakah zaman sekarang ni kita sememangnya perlukan smartwatch (jam tangan pintar)? Persoalan ini pasti akan bermain di fikiran si pemakai jam analog yang mungkin mahu mempertimbangkan untuk beralih dari jam biasa ke smartwatch yang semakin mendapat banyak permintaan di pasaran. Kewujudan smartwatch bakal menggantikan jam tangan tradisional? Tidak dinafikan sejak dahulu lagi jam tangan merupakan […]

Kieslect: Smartwatch Bergaya Dan Mesra Pengguna Pada Harga Minimal Read More »

GK Bio: Perlindungan & Kesejahteraan Usus Yang Komprehensif

Adakah anda tahu perbezaan antara probiotik, prebiotik dan sinbiotik? Saya cuma biasa dengar probiotik je sebenarnya dan hanya tahu ia melibatkan kesihatan usus, dengan kata ringkas ianya bakteria baik untuk perut. Probiotik ialah mikroorganisma dalam usus, prebiotik pula adalah serat yang lazimnya kita makan dan melalui usus kecil yang kemudiannya menjadi sumber makanan kepada probiotik,

GK Bio: Perlindungan & Kesejahteraan Usus Yang Komprehensif Read More »

CARINA Gift Box – Rangkaian Tisu Lengkap Untuk Kegunaan Harian

Antara benda yang paling penting dan paling diperlukan dalam kehidupan adalah tisu. Kat rumah, kat pejabat, dalam kereta, semasa makan semua perlukan tisu. Memahami situasi permintaan tisu yang semakin tinggi sekarang, lagi-lagi pasca pandemik, CARINA menyahut cabaran untuk mempelbagaikan jenis-jenis tisu yang sesuai untuk semua keadaan dengan bertemakan “We Care, We Love”  seperti di bawah: –

CARINA Gift Box – Rangkaian Tisu Lengkap Untuk Kegunaan Harian Read More »

Review: Parrot Natural Kini Di Malaysia

Jenama Parrot Botanicals ni memang legendary, ye lah untuk kanak-kanak yang membesar dengan nenek tahun 80an mesti kenal punya. Apatah lagi kalau terbau je terus kenal sabun apa tau. Walaupun sudah beralih zaman, Parrot kekal sebagai jenama pilihan rakyat Thai sehinggakan dikenali sebagai The Pride of Thais, yang dianugerahkan oleh kementerian industri sebagai Produk Kecantikan

Review: Parrot Natural Kini Di Malaysia Read More »

Promo: Sanitizer Wangi Eastlands (Shopee/Watsons)

Korang nak atau tengah cari sanitizer tangan yang tidak berbau alkohol makmal? Saya tengah gunakan sanitizer tangan @eastlandsmalaysia yang bau dia seperti minyak wangi yang diimport. Ada 2 pilihan wangian iaitu : •Eastlands Forever Roses Fragrances Sanitizing Spray (pink)•Eastlands English Pear & Freesia Fragrances Sanitizing Spray (hijau) Ia mengandungi 75% alkohol yang membunuh 99.99% kuman,

Promo: Sanitizer Wangi Eastlands (Shopee/Watsons) Read More »

Equilibrio: Makanan premium untuk si comel

Equilibrio adalah jenama makanan si comel yang super premium dengan produknya mengandungi nilai nutrisi tinggi yang dipreskripsikan oleh pakar termasuk veterinarian. Antara keistimewaan Equilibrio adalah: Formula makanan kering dicipta khusus untuk menepati keperluan setiap kucing dan anjing Bahan yang berkualiti tinggi Mengandungi jumlah vitamin, probiotic, prebiotic, protein dan mineral yang tepat Kaya Omega 3 dan

Equilibrio: Makanan premium untuk si comel Read More »

Translate »