About Me

ISFP-T

Menjadikan pengalaman 20 tahun dalam bidang kreatif, terutamanya fotografi, videografi, rekabentuk grafik dan kini Canva expert untuk menghasilkan pelbagai konten kreatif di Instagram, Tiktok (#tiktokguru), blogging, mereka video berkonsepkan user generated content yang kini melebihi jutaan views secara keseluruhan. Hire me! 

UGC CREATOR & INFLUENCER

Pereka UGC (user generated content) & KOL/KOC untuk pelbagai produk jenama besar dan kecil, seperti Lotus's, SWISSE, Centrum, Kuving's, hotel dining & stay, organisasi kerajaan seperti KPDN, fesyen dan banyak lagi termasuk perusahaan & perniagaan kecil yang memerlukan pendedahan untuk bisnes mereka.

traveller

Pernah menjadi viral kerana pengembaraan di Iceland, sebelum Iceland menjadi destinasi popular di Malaysia. Bukan sekadar mengembara tetapi meneroka kawasan/lokaliti kerana minat terhadap tradisi dan alam semulajadi.

Blogger

Mula blogging sejak 2009 secara suka-suka sebelum beralih ke Facebook. Kini kembali aktif menulis setelah me-review pelbagai produk dan servis di media sosial.

9.6k+

Followers

18.2k+

Followers

Jenama tidak lagi datang terus kepada pengguna, sebaliknya melalui pempengaruh yang mendekatkan pengikut mereka kepada jenama.

zahira
zahira hanafi
As Featured in

My UGC Portfolio

Ikut di IG

Translate »